Wednesday, February 3, 2010

Before & After

Britney Spears used to be like this..


And now she's like this.


On the other side of the world, Thara Sofian used to be like this..


And now she's like this..


But she desperately needs to be like this!

Is there hope?

12 comments:

Kartini said...

sure ada hope dear. don't stop hoping and do stgh abt it ;)

Thara said...

tinie :
oh i sure hope u're right! any tips to get ur slender figure? ;)

RuZaNNa said...

Oh Britney.. but at least she's making a bit sense now.. music wise.. fashion wise not yet..

Pandai betul you correlate your b4 and after with brit's situation yea.. heheh

My hubs dpt 1 month trial untuk try true fitness.. mcm tau tau aje la pulak org nak kurus kan.. tp i tak confirm pulak nak amik ke tak trial tuh.. i hate making commitments!

RieNa said...

mesti boleh punye!!!

Thara said...

anne :

haha actually britney punye case tu saje je nak comfort myself that even if someone hot like her dulu can be as flabby now, apetah lagi i yang tade personal trainer or $$$ for expensive slimming centres ni! hehe.

yes, im in denial. sighs.

ha tu la ive heard of that 1 month free 1-on-1 session with their trainer. tapi not sure kalau ada hidden charges within. ade tak eh? pegi je la u! it's just for a month. tapi tu la, like i said, not sure if there's any hidden charges/agendas yang kita tak tau kan. kot nanti derang push u to sambung ke ape kan. :P but lemme know ur review kalau u or ur hubs pegi tau!

ps : thinking abt it, u nak kurus ape lagi u? grrr ini buat i lagi berkobar nak kurus neh! :P


kak riena :

yes yes! semangat itu yang kita mahu! :D thanks for ur vote of confidence!

alin said...

Babe, kalau Britney pon boleh jadi tembam, kite pon boleh.

Anggap itu the new trend. The tembam look. Hahaha.

Thara said...

alin :
haha. that's a feel good statement! tu la u. ade reason nape i letak britney's update tu ngehe. :P

sighs i must stop living in denial! :P

amirah said...

hey, don't give up!!nnt bila aydein dah besaq sikit, get back your real figure.. kalo xde masa nak pi gym or exercise, you can check on this..

http://www.youtube.com/watch?v=GP-ADSVstD0

download 5 clips. pastu buat ja dlm bilik kat umah.. it works!! tp xtau la kalo case bila dah jadi mummy.ehehe..tp try la 3-4 times a week..ajak aydein join skali..it must be interesting..=)

eikieyn said...

excuse me darling..ni bley mendatangkan marah ni..sampai hati letak contoh idola aku kt sini yer..woah2..i ni kipas susa mati ni..touching kejap! hihi..dont worry lah..senang jer..window shopping at pavi might help u lose some weight. right right??

Thara said...

mirah :
thanks for the vids! am sure gonna try it! it worked for u eh? i sure hope it works for me too! :D

ps : patutla body hang mantap. dok exercise sblm ni ghupanya :P

syikin :
idola hang adalah contoh terbaik! haha. hadoihs. tu la lengkali lepas beranak rajin2 pakai bengkung. skang perut dah masok angin nak buat ape dah. :( okeh jom pavi everyday in 2 months time! whoops? :P

MOMMY NADIA said...

Thara..so cute mase mase2 muda..
neway..masih sempat..
lets figure out wat to do..
I dah start swimming again..
good luck dear!!

popoyan said...

osim ukimono .. hahahah