Friday, December 17, 2010

Stylish = Louis Vuitton?

Ever since I became a mom, somehow I like to check out hot moms with a sense of style rather than those trendy, single ladies. I mean, it's easy to look like a million dollar chic when you're not married, but for moms, even applying em makeup could be a challenge, especially when you have a toddler who constantly tugs on your skirt or arm, just to crave for attention! You'd be a champion if you manage to pull off clean smokey eyes without looking like a crazy panda. Not to mention, those moms who could still maintain their slim figure even after they've put on more than 10kgs! Seriously, you ladies definitely have my respect!

However, I can't help but to notice that more often that not, these hot, stylish moms usually have the same things in common.

1. They carry Louis Vuitton handbag

2. They use Allerhand diaper bag (if not the designer ones)

3. They push MacLaren stroller.

Okay, I could understand MacLaren stroller for its light weight and practicality. Also for Allerhand diaper bag for its many compartments, but Louis Vuitton? Why Louis Vuitton? Why ALWAYS Louis Vuitton?

Now, it is very important for everybody to know that I have nothing against LV bags or those wearing them. In fact, kalau sape-sape yang bermurah hati nak hadiahkan I satu, kecik tapak tangan, nyiru I tadahkan! Hee.

It's just that, I just don't understand why it always has to be LV?

Why not this killer, sexy one by Prada?


Or this chic, elegant one by Gucci?


Or this drop-dead-gorgeous, glamorous one by Chanel?


I don't know why, but every time I turn to look at a stylish lady (married with kids or not) and look at her handbag, it always has to be LV. It's so cliche!

Hmm. If I am rich one day, I want to make a difference lah. I want to strut in boots and carry Chanel handbag here and there. Or Prada. Or Gucci.

LV? Perhaps, but maybe the last one on the list.

Heh. Berangan!

- Posted using BlogPress from my iPhone

15 comments:

mommaholicSURI said...

I'm with you, Thara. I love to be unique. =D kuang kuang kuang. Tapi, kalau ade orang nak bagi i jugak, OP COZ!!! i terima dan berlagak degannya. hahahaha =D

RieNa said...

hehe..x pernah termimpi nak pakai handbag mahal2. Tp mungkin kalau abg aleh jd jutawan esok2.mana tau kan! Hahaha!

Thara said...

nuurill :
kan! cliche tak cliche, kalau dpt free, apa salahnya kan hehe :P

kak riena :
ya betolll! hahaha. mimpi bior tinggi, kak riena! sbb kalau tak mimpi, camana nak jadikkan dia kenyataan ye dak? hehe. sama2 kita bermimpi lagi jom! :P

p!nkerton said...

haah kan, agreed! kdg2 design takde aa cun sgt punn.. opsss, larikk! :D

Cherie said...

not only that, do you notice its always the same LV monogram? a tangible must have bag to paint a picture of classiness to others, i assume :P what these moms need to know is that, fashion fades but style is eternal. however, if you must buy an lv, why not opt for an lv mahina something other than the monogram!

ZuRin said...

Suker...paling suker Chanel. tapi belum mampu babe...hehe. Myself pon sebenarnya lebih suka yang simple yet elegant. Tak salah berangan. No harm done. Have a great weekend!

Thara said...

pinkerton :
hehe tu la pasal. merely because it's "Louis Vuitton" kan! design takde lah gah mana pon. :P

cherie :
exactly! that's the reason i put that LV example pon. sebab everytime it's always, ALWAYS, the same LV monogram. and i cant agree more ; fashion fades, style is eternal! well said, mommy! :D

zurin :
u paling suka Chanel brand ke, u paling suka the Chanel bag picture among all bags in my entry tu? :P betol, i too, am all for simplicity. the elegance in simplicity speaks for itself kan! :)

peah @ peps said...

Cik Peah vote for "anya hindmarch" eh..takde eh..hehe

anyway..'strut in boots'..i am so deadly want to try that one...jom try sama-sama..

New Entry: Top 10 Google Keywords

MOMMY NADIA said...

hahaha..to be truth, I carried diaper cum handbag, 2 in 1 for almost 2yrs..terok kan!
nk buat camane..
I pun kalau ada bnyk duit lah kan..nak beli yg different sket..
tp kalau ada org kasik hobo LV pun takpe lah,amik aje..;)
bila agaknye dpt carry designer bag ek?nanti lah..dah abis kumpul anak kut ...

btw,instead of suka tgk stylish mom carried the designer bag,for me the were more stylish kalau tolak stroller Stokke..itu mmg walla..mana tak harganye pun standing sebijik Tods kan!!hehehe..

neway,u tgh eyeing designer bag ek..Mr Aien,watch out!!

RuZaNNa said...

Oh babe.. this reminds me of my encounter with these 2 kakak masa i was on business trip.. i was just carrying my laptop bag.. no handbag at all compared to these kakak yg pakai LV.. omg.. tak pandang i langsung.. asyik dok tayang handbag diorg ke hulu ke hilir ok..

Somehow, like others,lv sounds to berumur for me.. enevtho ada budget and ada org nak bagi pun i cam tak berapa nak.. i love MBMJ and Anya.. tp still tak mampu kan.. heheh..

Btw, ni hint2 kasi Aien what's for your bday next year?heheh

Thara said...

cik peah :
hehe fuiyo, kalau nak i list all d designer bags, mau tak sudah entry ni! :P yeah, ive always loved boots. somehow they are more stylish to me than stilettos. jom strut in boots together! thanks for dropping by btw! ;)

Thara said...

nadia :
betol, kalau ye pon nak pakai LV, pakai lah LV yg different sket kan. masalahnya, mana2 pi, misti the sameee LV monogram yg i nampak. bosan dah. takpe babe, kumpul anak lagi berkat dari kumpul designer bags! :P

ahh setakat ni, i baru penah nampak sorang je yang bawak Stokke stroller. selalunya misti Maclaren punye lah. prolly sebab Maclaren ni senang kot nak bawak sana sini.

hahaha, ive always been eyeing and wanting a designer-anything. bag ke, baju ke, shoes ke. tapi tak dapat2 pon! haha :P

Thara said...

anne :
mungkin dia tak pandang u sebab dia malu kot, kalau2 u bole detect bag dia pakai tu bag LV replica haha :P tah pape lah these people kan. nak blagak nak buat apa lah, bag je kot. haihs.

oh LV's too "berumur" for you? haha thats the first one! :P yeah, anya's collection is nice. marc jacob's pulak, although nice, but they're a bit too casual for me. i suka yang couture2 sket hehehe :P

errr hint tu, mmg dah seribu kali hint sampai dah tak larat nak hint dah. tapi selagi takde sale 70%, selagi tu hint tinggal hint je kot :P

hushuss said...

Thara, huspa nak Prada dlm list Thara tu! Oh...sgt gojes, cantik, lovely dan klu lah dpt seketoi...huhh..sujud syukur. tu pun klu ada org bagi free la kan, nak beli..ehem ehem...habis gaji sebulan 2. hahaha...

but anyway, the stylish ladies with LV bags tu mmg semua ori ka Thara? or they just carry fake LV in order to look stylish? but sometimes you can be unique with cheap handbags or accessories, kan? yang penting, kretipppp...hehe

Thara said...

huspa :
yesss sangat sexyyyy kan! haihs ntah bila la bole pakai designer handbag sebijik mcm gitu. org kata kalau kita mimpi bole jadik kenyataan. apesal mimpi ni tak penah2 jadik kenyataan pon ha? :P

haa yang itu, wallahualam lah kan. betol jugak, kot depa nak eksyen ja pakai bag LV tapi tau2 beli dkt Uptown eh, mana tau kan haha :P tapi tu lah, kalau ye pon tak ori, apesal laaaa kene jugak beli LV? brand lain takde ke? bosan tau.

betol, i totally agree! dulu masa thara rajin collect handbags, thara beli je dkt stall kecik2 tu. asal lawa je, rembat satu. kedai Momoe pon bole menjadik port best carik handbag hehe. stylish je pon! eceh :P